MOBIL

06 (20) 344 6830

TELEFON

+36 (1) 207 4131

FAX

+36 (1) 207 1378

Telephely

1225 Budapest, Nagytétényi út 226/k

Szerszámkészítés

A legapróbb részletekig igényesen kidolgozott számítógépes terveket, előterveket, hűtési terveket készítünk.
A szerszám a megállapodott határidőben leszállításra kerül az Önök üzemébe.

Szerszámkészítés

Progresszív módon átvállaljuk a megrendelő problémáit, a szerszám kialakításánál mindig figyelembe vesszük a darab funkcióját, és már előre felhívjuk a partnerünk figyelmét a darab esetleges hibáira, vagy a fröccsölés során felléphető problémákra (pl.: minden fajta vetemedési problémát analizálni tudunk, a hőtechnikai méretezés a legoptimálisabban megoldás figyelembevételével kerül megtervezésre.)

A 3D-s és 2D-s tervezést (konstrukciós- és műhelyrajzokat) Solid Edge programmal készítjük. A rajzokat papírformátumban és CD-n vagy DVD-n egyaránt rendelkezésre bocsátjuk.

A szerszámpróbát a saját műhelyünkben végezzük szinte teljesen új ARBURG Allrounder 270 S és 470 S típusú gépeinken, és a próbadarabokat megküldjük jóváhagyás végett.

Ha szükséges, pontos fröccsöntési gyártás technológiát is mellékelünk.

Szerszámkészítésünk jellemzői:

  • A legapróbb részletekig igényesen kidolgozott számítógépes terveket, előterveket, hűtési terveket készítünk. A problémásabb részletek esetében több megoldási javaslatot is adunk, figyelembe véve a darab funkcióját is. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel munka közben, azonnal informáljuk partnerünket. A kézhez kapott munkadarabrajzot például először is gondosan átvizsgáljuk, hogy nincs-e benne esetleg ellentmondás. Felhívjuk vevőink figyelmét az alkalmazandó műanyag, a minta geometria, és az igényelt szerszámkialakítás egymással való ütközéseire (összeférhetetlenségeire) stb.

  • Kizárólag üzemszerű termelésben tesztelt, és ilyen körülmények között 100%-os biztonsággal működő szerszámokat adunk át.

  • A szerszám a megállapodott határidőben leszállításra kerül az Önök üzemébe.

  • Az átlagosnál precízebb a szerszámkidolgozásunk.

  • A fröccstechnológia területén széleskörű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk.

  • A szakmai kommunikációnk kivételes alaposságú.

Komplett műanyag fröccsöntő szerszám vállalási intervalluma a szerszám bonyolultságától függően 4-12 hét, saját 3D-s/2D-s tervezéssel együtt. De vállaljuk még új szerszámalkatrészek legyártását meglévő tervek alapján, vagy már kész szerszámok javítását, módosítását és felújítását.

Szerszámkészítés
Szerszámkészítés
Szerszámkészítés
Top